loader image

7 redenen waarvoor meisjes worden gegooid

Specifiek voor jou.

Dergelijke daders, zoals het verbranden van jaloezie en fantastisch ongeluk, hebben we opzettelijk achter haakjes achtergelaten – over deze klassieke mannelijke zonden al genoeg geschreven.

Resterende redenen – niet zo vaak, maar niet minder gevaarlijk.

een
Zinnelijkheid

Als je al meer dan vijfentwintig bent, maar je hebt nog steeds een mummiepannenkoeken en leef je door de muur vanuit haar slaapkamer, dan is het tijd om stevig te denken. Meisjes hebben een getter, onafhankelijke en volwassen man nodig, niet «Mama’s vreugde».

En als je het moedernest nog steeds niet hebt verlaten, creëer je een aantrekkelijk, mannelijk beeld zal bijna onmogelijk zijn. Dat met het feit dat je 100 kilo van borsten en werk tijgers meeneemt, – De afwezigheid van zijn eigen leven kan het verlies van allerlei belangstelling van de zwakke verdieping veroorzaken.

Meer beslissend zijn – Laat de kamer van uw kinderen in het verleden achter en begin afzonderlijk te leven.

Bovendien geleden door uitgedaagde ogen, naar item «Zinnelijkheid» De meisjes registreerden en branden liefde voor videogames en de aanwezigheid van superhelden op je T-shirts, en het onvermogen om zelfstandig de meest eenvoudige oplossingen te nemen.

2
«Wil niet voor jezelf zorgen»

Wanneer de man geen tijd heeft om de tandarts te bereiken of constant de redenen te vinden om de training in de sportschool over te slaan, zijn de meisjes alarmerend: «Als mijn partner niet in staat is om voor zichzelf te zorgen, hoe moet je erop vertrouwen?»

Het legen van houding ten opzichte van hun gezondheid, uiterlijk en onafscheidelijkheid in voedsel zijn ongelooflijk, respondenten worden erkend.

Je kunt de netheid van je schoenen en haar niet volgen, eerlijk gezegd spugen op welke kwaliteitsproducten je kiest? Je wacht op problemen.

Meisjes willen een persoon naast hen zien die slim genoeg is om geen chips te eten en voor hun lichaam te zorgen – Vooral wanneer de dame naast hem.

3
Slechte seks

Het meest populaire antwoord. 95% van de ondervraagde meisjes omvatten chlorijnig een item op dubieuze successen in bed in hun sinistere lijst. Moderne meisjes weigeren botweg om met amateur in seks te verdragen. Goed, genadeloos, maar eerlijk.

Sluimend het probleem is dat je kunt en niet vermoeden dat helemaal niet op de hoogte: meisjes kunnen doen alsof – soms niet begrijpen waarom.

Het meest grappige is dat om te vertellen over een dergelijke reden voor de partitie aan de onbekende man van het meisje, maar om toe te geven aan hun partner is dat er geen plezier is in seks en niet voorzien, – Nee. Hun verlaten vriendjes hebben niet de moeite genomen om de bittere waarheid te leren.

Dat is de reden waarom zo’n enorm aantal scheiding

vrij onverwacht voor mannen optreedt. Het punt hier is dat je gewoon niet wilde beledigen, en deze krachten waren zware zuchten van teleurstelling.

Werk aan victoriascakecompany.com/waarom-komen-mannen-terug/ jezelf, verscheidenheid en zorg om samen te werken – Hier zijn het advies dat we van onze focusgroep kregen. Zal moeten volgen, als je niet alleen wilt blijven.

4
JIJ – Sofacriticus

«Hij bekritiseerde iedereen en alles! Helemaal slecht, en ik d’Artanyan. Het was ondraaglijk en vreselijk geïrriteerd. » – deelt zijn herinneringen aan de voormalige van de ondervraagde meisjes.

In feite kan dit soort gedrag alert. Wanneer een man zelf bevestigt en zijn eigen complexen verdrinkt, scult iedereen en iedereen die op het gebied van zijn mening valt, – Dit is vervelend.

Objecten kunnen het meest divers zijn – Van de coach van het voetbalteam, opnieuw de verliezerwedstrijd, aan het buitenlandse beleid van België. Vaak zijn de thema’s die dergelijke turbulente opmerkingen verdienden, alleen interessant door commentatoren zelf, en niet in interesse – Kritiek voor kritiek, standpunt voor het oogpunt.

De meningen van meisjes vragen meestal niet – zo een «experts» We begrijpen alles in de wereld (ze zijn tenminste gezond zelfverzekerd).

Als je al tien minuten hebt met schuim bij de mond, bewijzen we je satelliet-satelliet, dat de Trump niet alles doet, dan is het meisje dat het meest waarschijnlijk zal vertrekken, en je zult het niet opmerken.

5
«Verhoog niet bij mijn successen»

«Ik was opgevoed en dat is het niet. Omdat dit allemaal begon…» – Dus met een zware zucht begon een van de deelnemers aan de enquête een verhaal. Het einde van het verhaal is vrij voorspelbaar – Het paar heeft het uitgemaakt.

De reden voor de pauze is eenvoudig, maar in onze tijd, wanneer meisjes bezetten berichten toenemen en meer significant, ver van de laatste op de lijst.

Inderdaad, wat kan pijnlijk zijn om te raken door de trots van een man als je hebt gekozen al een grote baas is, en je bent nog steeds een bescheiden klerk.

Oprecht verheugt zich in de successen van andere mensen, zelfs een geliefde, – De taak is niet eenvoudig, maar in deze complexiteit en de manier om je gevoelens opnieuw aan het meisje te controleren. Als het gebeurde, dan is het nieuwe doel – geen obstakel voor je liefde.

Bovendien kan de carrièregroei van iemand anders als een uitstekende motivatie dienen, maar alleen als u het succes van de vriendin waarneemt als de reden om verder te gaan, en niet rauw jaloers op de werking van het werkgelegenheid.

Zoek de kracht om dicht bij een vrouw te zijn die een bericht hierboven houdt, – Volledig behalen van een taak voor mannen met blootstelling. En zo niet, kijk dan naar reden.

6
«Trouw niet»

Voor dit onderwerp behoren meisjes tot het meest delicaat en beginnen het durf te praten, bijna met heilige horror. Werkelijk – ontmoet een lange tijd geleden, en niemand nodigt uit tot het altaar.

Meisjes die langdurige relaties hebben, maar geen sprankelende diamant op een naamloze vinger hebben, redenen precies. De standby-modus van de meisjes kan anders duren, maar eindigt hetzelfde: de wacht voorstellen van het charter, ze vertrekken, de deur luid slingeren.

Soms verschijnen ingewikkelde inscripties op de verf en vernis – Hangt af van het temperament van de voormalige vriend.

Meestal wordt afscheid genomen door een drama-dialoog – Moderne dames geleerd om zich niet gemakkelijk over te geven en willen erachter komen waarom ze nog niet een snow-witte bruidstaart hebben gesneden.

Meisje, klimmende handen, eist een uitleg: ze bracht de beste jaren door, wachtte, hoopte, en jij op welke manier dan ook. Redenen om niet te trouwen met een meisje kan veel zijn.

En als u niet van mening bent dat de toekomst mogelijk is, is het beter om dit hoofdstuk zo snel mogelijk toe te voegen, niemand voor het hoofd.

7
«Niet mijn gevoel voor humor»

Niet zo lang geleden hebben we al gezegd dat voor vrouwen de aanwezigheid van een gevoel voor humor altijd in het verplichte programma is opgenomen.

Simpel gezegd, als je het hart van de schattige dame wilt veroveren, ziet er weinig goed uit en heb je een Welitalal Chin. Het is noodzakelijk om het te lachen. En het zou leuk zijn niet met het kapsel of de kleur van de jas.

«We houden van Joker, maar niet clowns», – Leg ons uit op een enquête. Elk meisje heeft zijn eigen smaken in termen van strip, maar iedereen heeft ze. Als je onstabiel maakt – Het is tijd om de aanwezigheid opnieuw te lezen, maar deze keer zorgvuldig.

In tegenstelling tot mannen, kunnen vrouwen goed beslissen om te breken als uw humor onder het gemiddelde toegestane niveau ligt. Telefoonnummers van schok en kenners van gebaarde grappen verdwijnen onmiddellijk uit de lijst met contacten – Geen grotere bloem dan deelnemen aan deze tragicomedie.

De meisjes zelf in de koningen van het humoristische genre zoeken niet, maar met plezier zijn ze strikte arbiters.

Kijk zorgvuldig de damesreactie op je grappen, en als je al heel lang een lach hebt gehoord, heeft ze misschien al een beslissing geaccepteerd.

Artículos Recientes

Sedes
PerúPerú EspañaEspaña