loader image

Genoemd 5 psychologische problemen die interfereren met een vrouw in bed

Het kost eenmaal en het verdrijven van hun slaapkamers seksuele vooroordelen die je relatie kunnen schaden. Laten we de meest populair van hen verdrijven.

een. Vrouwen zijn alleen seks voor liefde

Geloof niet, maar dit is overtuigd door de meeste mannen! Het is echter niet. Veel redenen zorgen ervoor dat we in bed liggen met een man – we hebben seks, omdat we eenvoudig fysiologische sexy «honger» zijn om je aantrekkelijkheid te benadrukken om de voormalige partner te winnen. Oorzaken van miljoen! De meesten van hen werden verzameld in het boek van populaire psychologen Cindi Meston en David Bass «Waarom vrouwen om seks te hebben» &# 8212; Als je wilt, kun je daar en je vinden.

2. Erotische fantasieën praten over ontevredenheid

Integendeel, ze zijn de basis van het succesvolle seksleven! Zelfs als je een permanente partner al enkele jaren hebt, maar je fantaseert nog steeds over seks met de Hollywood Hero, het is een goed teken. viagra kopen bij drogist Dus stimuleren we onze verbeeldingskracht, en daarom sparen we ons sex-verlangen. Erotische fantasieën – een geweldige manier om onopvallend een geliefde te bieden om iets nieuws te proberen.

3. In bed is geen plaats liegen!

Hoe te zeggen … We moedigen u niet aan om een ​​orgasme te simuleren in de naam van

het behoud van het gezin, «maar ook de waarheid om op de hoofdpartner te komen, is niet de moeite waard. Vooral als we het hebben over dergelijke delicate dingen zoals je verleden seksuele verhalen. Mannen zijn vooral gevoelig voor verhalen over de exploits van je voormalige geliefden en over hun mislukkingen. Soms beter stil dan te veel te zeggen.

4. Hoe minder vaak seks, hoe helderder

Een van de gevaarlijkste wanen! Van een lange onthouding, neemt onze sexy eetlust af – dat is de fysiologische reactie van het lichaam. En regelmatige seks draagt ​​bij aan de constante ontwikkeling van het hormoon van testosteron, dat verantwoordelijk is voor het libido.

5. Mannen willen altijd seks. En altijd klaar voor hem!

Ja – als ze twintig jaar oud zijn! En dat is niet altijd &# 8212; Hoorde je niet over de jongens klaar om de voorkeur te geven aan sekscomputer of voetbalcampagne? En met degenen die dertig zijn, is niet alles eenvoudig: ze zijn vrij mogelijke «eenvoudige dagen» wanneer ze bijvoorbeeld volledig «tevreden» werken of alle gedachten zijn ingeschakeld in de kwestie van hoe te betalen voor hypotheken deze maand. We zullen echter eerlijk zijn: als seksologen verzekeren, in 4 van de 5 paren, klagen mannen dat hun seksuele eetlust niet altijd tevreden is.

6. Hoogwaardige seks duurt lang

Nou, eerst, wat betekent «kwalitatief»? Gelukkig zijn er in dit gebied geen normen en criteria – alles is goed, wat blij is met beide partners. En ten tweede, snel stormachtige seks (vooral op een onverwachte plaats of in een onverwachte tijd) geeft soms meer plezier dan een lange doordachte handeling met de vertrouwde Prelude en al lang bestaande kaarsen en roze bloemblaadjes. Seks is een gepassioneerd verlangen dat geen «verwarming» nodig heeft en «opwarmen».

Artículos Recientes

Sedes
PerúPerú EspañaEspaña