loader image

Hoe het naar de zevende hemelen te verzenden

Likte niet, dan was het niet leuk. Lizal Krenovo, het betekent dat ik niet leefde.

Dat ik niet ben? Kortom, hier heb je een paar tips als je vrouwelijke harten wilt veroveren, zelfs impotent zijn.

In het algemeen begrijp ik niet hoe je het daar niet kunt kussen. Wat kan smakelijker zijn? Alleen als een chocoladetaart met een chocoladevulling en een chocoladebal van ijs van bovenaf, maar ook — Obesitas, dat nog steeds.

Dus de newlyworn, het eerste wat je moet begrijpen alvorens tot de belangrijkste gebeurtenis van je leven, is dat zonder preludes vindt u alles stoppen. Houd het tussen de benen met acceleratie en huilde zijn orgasme.

Zelfs als je een honderd manipulaties per seconde kunt maken, weet je waar ze een clitoris heeft, en mooi, zoals ik, de Babu voor iedereen nodig heeft en het belangrijk is om eerst te voorbereiden — Ontspan en bereik voorlopige opwinding.

Kus daarom je geliefde op de lippen, in de borst, in de heupen en haast je niet! Laat haar weten hoe je van elke centimeter van haar lichaam houdt.

Kwam aan Venus, dood dat ze comfortabel is. Niet iedereen kan lachen als Layisan Urtyasheva. Er zijn vrouwen die helemaal niet kunnen klaarkomen totdat de benen worden verminderd. Meer dan je denkt, dus het is beter om te vragen.

Indien nodig — Plaats kanker of gepubliceerd op de tafel, als het maar alleen zo comfortabel mogelijk was. Anders zullen de krachten geen plezier hebben, maar van pijn.

Nu de dame stroomde, begrijp het volgende — Je tong is geen verpletterende machine, zijn clitoris — niet asfalt om te openen.

Hij (clit) alsof het hele lid alleen in één millimeter is geconcentreerd. Hoe kleiner de clitoris, hoe gevoeliger. Hoe zachtaardig en voorzichtig, hond!

En over het algemeen — Verwijderd van de vrienden van een man die geadviseerd om zich te concentreren op de clitoris omdat zijn straal veel gevoeliger is en perfect in het midden weet.

En over het algemeen — Leer de cirkeltaal te beschrijven. En de clitoris heeft twee kanten — één sentimentele, maar jij bent het op zuchten, geschreeuw en afkortingen zullen het begrijpen.

En er is een kloof tussen de clitoris en de vagina, en hij is een vrouwelijke versie van het hoofdstel, als je begrijpt wat ik bedoel. En in deze paragraaf heb ik 7 keer het woord clit gebruikt.

Nu over taal— Schiet niet op haar punt, denk niet dat de snelheid beslist. Kies aan het einde het tempo goed, maar aan het begin en het midden is het de moeite waard om te worden gemeten als een Boeddha. Zelfs als ze begint te kloppen van de buzz, versnelt u niet. Je zult voor de tijd uitademen en dan zul je huilen — Ze zeggen, niet voor de verhoogde taal, en het is tijd voor jou om een ​​vakantie te nemen.

Je dacht dat ik de lippen zou vergeten? Clitoris — Dit is hetzelfde lid, maar heel klein. Ik ben aan het feit dat je de zonde niet zult vervolgen. Zoals in de vlucht — Wees voorzichtig met je tanden, ze verwennen vaak alles. Je kunt het al heel lang proberen en zelfs dichter bij het gekoesterde orgasme komen, maar als de tanden zijn geramd — Je kunt het succes vergeten.

Nu over hands-haken — Wees niet bang om de rand te pakken, klem tussen je vingers en betreedt een paar Falang in zij. Alleen geen kortscherpe fricties en attent-hyperships.

viagra nl

Nu moet ik een gevoelig zijn voor de instructie van IKEEV — Wanneer je vingers in haar zijn, drukt u het boek in en begin langzaam, met matige druk om naar rechts en links te slingeren en in te gaan.

Dit alles moet worden gedaan in de onderbrekingen tussen convulsies. Dat is, wanneer ze ontspant.

Ja, natuurlijk, natuurlijk, op een gegeven moment kun je je vingers veilig inzetten en vastklampen aan G. Het is niet altijd de meest erogene zone, maar ook zone.

Dus, natuurlijk, natuurlijk, over het hoofd. Vrouwelijk — TelePAT, en als uw gedachten liepen in ontevredenheid of vermoeidheid, als u bang was of slechter, werden we in de hekel genomen — Ze zal alles voelen en zal het niet afmaken.

Opruiming en liefde — De enige bundel van sleutels tot succes. Internet likkentechnicus — Je kunt je gezichtsvermogen bederven tot je leest, maar dit alles zal uitsluitend werken met je eerlijke liefde voor

het vaartuig.

Artículos Recientes

Sedes
PerúPerú EspañaEspaña