loader image

Wetenschappers hoeveel jaar zult u eindelijk gelukkig voelen in het huwelijk

Misschien werd de meest bruikbare en levensbevestigingsstudie van de afgelopen jaren uitgevoerd door wetenschappers tegelijk twee onderwijsinstellingen: Pennsylvania State University en University of Brigham Yang.

Het resultaat van kamagra kopen het onderzoek werd gepubliceerd in het tijdschrift «Sociale banden en besluitvorming» gerechtigd «Veranderingen in relaties tussen echtgenoten in het leven».

We moeten eerbetoon aan wetenschappers betalen en merken dat ze niet tevergeefs zijn dat ze hun subsidies ontvangen: ze hebben het Grandioos-werk getest. Ze hebben de gegevens van 2034 getrouwde paren van verschillende leeftijden verwerkt (het gemiddelde onder vrouwen was 35 jaar oud, onder mannen — 37 jaar).

DELETE

Gedurende het hele huwelijk vulden de paren periodiek de vragenlijsten op om hun voldoening te identificeren met haar man of vrouw. Het bleek bemoedigend.

Als de eerste 20 jaar gehuwd leven, is het tevredenheidsniveau stabiel verminderd, dan na het noodlottige cijfer van 20 jaar — Ta da ja dat, drumfractie — Echtgenoten begonnen zich van elkaar te verheugen!

«Ondanks het feit dat de echtscheiding in onze dagen het fenomeen populair is, leven veel paren nog steeds al hun leven met elkaar, — Ontvangen onderzoekswetenschappers. — En als we op een lange termijn naar deze relaties kijken, zien we dat het niveau van geluk en communicatiekwaliteit hoog blijft, en de verschillen minder en minder zijn».

Ook merkten wetenschappers op dat de langere mensen getrouwd zijn, «meer waarderen elkaar» En natuurlijk maakt het ze gelukkiger.

Het is begrijpelijk: als na vijf jaar van het huwelijk nog steeds wordt toegegeven dat het een vergissing was, toen hij twintig jaar voor een man doorbracht, blijft niets anders, hoe blij te zijn. Maar het is zo, onze cynische opmerking.

Artículos Recientes

Sedes
PerúPerú EspañaEspaña